ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θεματικό πάρκο «Ηρακλής, οι 12 άθλοι»

w12-175056koudoura

Την επιθυμία να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα το θεματικό πάρκο «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» και ν” αποτελεί σημείο αναφοράς και πόλο έλξης για τους επισκέπτες εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού στην ομιλία της λίγο πριν από τα εγκαίνια του πάρκου, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η κ.Κουντουρά εγκαινίασε το πάρκο, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου και τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες συντάσσονται με την εθνική περιφερειακή τουριστική πολιτική, που εφαρμόζει το υπουργείο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με την οποία δίνεται έμφαση στα θεματικά προϊόντα που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες.

Το πάρκο του Ηρακλή, όπως είπε η υπουργός, ανήκει σε αυτήν την κατηγορία πρωτοβουλιών, καθώς αποτελεί ξεχωριστη βιωματική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, αλλά και τους ξένους επισκέπτες που έρχονται στη Θεσσαλονίκη και τους δίνει την ευκαιρία «να μυηθούν σε αυτόν τον μαγευτικό κόσμο των μυθων και των ηρώων για τον οποίο είμαστε τόσο περήφανοι εμείς οι Έλληνες, αφού είναι κομμάτι της πολιτιστικής παράδοσης και της ταυτότητας της χώρας μας».

«Η Θεσσαλονίκη» ανέφερε η κ.Κουντουρά «είναι πάρα πολύ δυναμική στην ανάπτυξη του τουρισμού και το υπουργείο τη στηρίζει με πολλούς τρόπους, ενισχύοντας μεταξύ άλλων, τη συνδεσιμότητα της πόλης με πάρα πολλές αγορές του εξωτερικού».

Όπως είπε η κ.Κουντουρά, το υπουργείο σε συνεργασία με τους ιδιώτες και τους φορείς του τουρισμού, έχει βάλει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού τα επόμενα χρόνια.

Σε ό,τι αφορά το θεματικό πάρκο του Ηρακλή, που υλοποιήθηκε από την ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, τους Dream Workers και την Εksagon Exhibitions, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, τόνισε ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση, ειδικά από τα σχολεία, γεγονός που καθιστά πολύ πιθανή την παράταση της λειτουργίας του και μετά την 27η Ιανουαρίου του 2019.

Στο πάρκο που λειτουργεί από τις 30 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζονται οι 12 άθλοι του Ηρακλή σε χώρο 2.500 τ.μ., με τρισδιάστατα εκθέματα, πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργώντας το σκηνικό ενός ξεχωριστού, μυθικού κόσμου.

ΑΠΕ – ΜΠΕ/Ν.Καζαντζίδου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video