ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μοσκοβισί: Πουθενά τόσες μεταρρυθμίσεις σε τόσο λίγα χρόνια

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

«Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια η Ελλάδα βρίσκει τον δρόμο της κανονικότητας», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, κάνοντας λόγο για ιστορική στιγμή. «Γυρίζουμε επιτέλους σελίδα» πρόσθεσε, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα.

Ο κ. Μοσκοβισί επέμεινε πως η «ενισχυμένη εποπτεία» δεν αποτελεί νέο μνημόνιο. «Όσοι μιλούν για τέταρτο πρόγραμμα λένε ψέματα», πρόσθεσε.

Τόνισε, δε, πως «ουδέποτε στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρέθηκε μια χώρα να κάνει τόσες πολλές μεταρρυθμίσεις μέσα σε τόσο λίγα χρόνια».

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος επεσήμανε ότι «εκατομμύρια Ελλήνων έζησαν και ζουν τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης», ενώ επανέλαβε πως «αποφύγαμε το σενάριο του Grexit, κάτι που θα ήταν καταστροφικό όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την Ευρωζώνη».

Σημείωσε, εξάλλου, ότι «οι Έλληνες πάντα διατήρησαν την προθυμία τους να παραμείνουν στην Ευρωζώνη. Για αυτό θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στο θάρρος τους».

Υπογράμμισε επίσης ότι η Κομισιόν δεν ήταν ποτέ σύμμαχος της σκληρής λιτότητας.

Μιλώντας για τη συμφωνία, είπε ότι προβλέπεται σημαντική μείωση του δημοσίου χρέους. «Όλη η φιλοσοφία της συμφωνίας είναι να δοθεί μια ανάσα στην Ελλάδα για να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος», εξήγησε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video