ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

11 χρόνια Media Markt στη Λάρισα

media markt (18)

Το κατάστημα της Media Markt στη Λάρισα μετρά 11 χρόνια λειτουργίας. Ανοίγοντας τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2007, έθεσε νέα δεδομένα στην αγορά συσκευών τεχνολογίας της πόλης. Με πάνω από 120.000 προϊόντα σε πάνω από 5.000τμ, έδωσε για πρώτη φορά στους κατοίκους της Λάρισας και των γύρω περιοχών την απόλυτη ελευθερία να βρουν τη συσκευή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους αλλά και στο χρηματικό ποσό που διαθέτουν.

media markt (18)

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, το κατάστημα απασχολεί 30 άτομα από την πόλη που είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

media markt (13)

Συμπληρωματικά στα χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα, άμεσα προς παραλαβή από το κατάστημα, υπάρχει μία πλήρης γκάμα υπηρεσιών που θα επιτρέψει στους φίλους της Media Markt να απολαύσουν το προϊόν που αγόρασαν άμεσα και χωρίς προβλήματα.

Από την απλή παράδοση και εγκατάσταση συσκευών μέχρι και προηγμένες τεχνολογικά υπηρεσίες όπως το calibration της οθόνης των τηλεοράσεων για τέλειο φυσικό αποτέλεσμα, smartphone και laptop ready for use με εγκαταστημένα προγράμματα και application ώστε να είναι έτοιμα προς χρήση, express repair για άμεση επισκευή smartphone αλλά και same day delivery που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες με μικρό αντίτιμο να παραλάβουν τη συσκευή που αγόρασαν την ίδια κιόλας μέρα. Φανταστείτε να παραλαμβάνετε το ψυγείο ή την τηλεόρασή σας την ίδια κιόλας μέρα, ενώ για μικρότερα αντικείμενα η παράδοση μπορεί να γίνει εντός 2 ωρών!

media markt (17)

media markt (1)

Τη διεύθυνση του καταστήματος έχει αναλάβει εδώ και χρόνια ο Λαρισαίος Αντώνης Δημόπουλος, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στη Media Markt αλλά και βαθιά γνώση των αναγκών της πόλης, θα τον βρείτε στο κατάστημα, πάντα διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει προσωπικά.

media markt (5)

media markt (6)

media markt (7)

media markt (8)

media markt (9)

media markt (19)

media markt (20)

media markt (24)

media markt (26)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SUMMER 2018


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video