ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έτοιμη η WIND για το GDPR

WIND Hellas

Η WIND καλωσορίζει τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR), που τίθεται σε ισχύ από σήμερα Παρασκευή, 25 Μαΐου.

Η WIND, που ιστορικά διατηρεί τις πλέον αυστηρές πολιτικές διασφάλισης της ασφάλειας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων των Πελατών της, έχει ήδη λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων αλλά και την επεξεργασία με όρους διαφάνειας και πάντα σύμφωνα με τις επιταγές του νέου αυτού νομοθετικού πλαισίου.

Ήδη εφαρμόζει απαρέγκλιτα ένα ευρύτατο πλαίσιο τεχνικών μέτρων και Πολιτικών Ασφαλείας, εγκεκριμένο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) και την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Τον τελευταίο χρόνο, έχει υλοποιήσει και μία σειρά από επιπρόσθετα βήματα ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας. Ενδεικτικά:

  • έχει προχωρήσει στη δημιουργία αρχείου δραστηριοτήτων επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (RPAs) και στην εκπόνηση μελετών εκτίμησης αντικτύπου (DPIAs) σχετικά με τις επεξεργασίες προσωπικών δεδομένων.
  • έχει εισάγει και νέες τεχνολογικές δικλίδες ασφαλείας, που φτάνουν μέχρι και την κρυπτογράφηση των δεδομένων.
  • έχει επικαιροποιήσει το σύνολο των πολιτικών και διαδικασιών που σχετίζονται με επεξεργασίες προσωπικών δεδομένων και έχει εναρμονίσει το σύνολο των σχετικών λειτουργιών.
  • έχει ενημερώσει το σύνολο των συνεργατών της ζητώντας τους να αναλάβουν αντίστοιχα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, καθώς και νομικές δεσμεύσεις ως προς την εφαρμογή του GDPR (DPAs).
  • υλοποίησε ειδική εφαρμογή που θα επιτρέπει στους Πελάτες της WIND να ασκούν τα δικαιώματα που τους παρέχει ο GDPR, εύκολα, γρήγορα και κυρίως με διαφάνεια.
  • εκπόνησε και εκτέλεσε ένα ευρύ πρόγραμμα εκπαιδεύσεων και ευαισθητοποίησης για τα θέματα προσωπικών δεδομένων στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της και της αλυσίδας των συνεργαζόμενων καταστημάτων, σε συνεργασία με εξειδικευμένους νομικούς και με κορυφαίους στον τομέα της πληροφορικής και της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων, όπως η εταιρεία GDPR Greece. Οι εκπαιδευτικές αυτές πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν τους επόμενους μήνες και θα συνδυαστούν με το πρόγραμμα kids@safety για την υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου από παιδιά και ενήλικες .

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video