ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιμελητήριο: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με Σκουρλέτη (φωτ.)

Επιμελητήριο 4

Μια εποικοδομητική συζήτηση έγινε επί επιχειρηματικών θεμάτων κατά διάρκεια της συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη με το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής.

Επιμελητήριο 5

Επιμελητήριο 6

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το τουρισμό αλλά και την αγροδιατροφή που ο υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Ενημερώθηκε για την προσπάθεια του Επιμελητηρίου να εντάξει στις τάξεις του τους αγρότες, για το agromarketing που ήδη «τρέχει», αλλά και την δράση που αφορά στην κατανάλωση τοπικών προϊόντων εντός ακτίνας 50 χιλιομέτρων. Όμως συζητήθηκαν και οι προοπτικές εξαγωγής των προϊόντων της περιοχής.

Επιμελητήριο 3

Στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα εξεύρεσης λύσης που θα βοηθήσουν στη πρόσληψη προσωπικού στο Επιμελητήριο που τόσο έχει ανάγκη. Ο υπουργός δεσμεύτηκε να δει το ζήτημα και να απαντήσει. Επίσης τέθηκε η ελάφρυνση δημοτικών τελών για τους επαγγελματίες όπως ήδη έχει κάνει ο δήμος Λαρισαίων. Ζητήθηκε αυτό να συμβεί και από τους υπόλοιπους δήμους. Τέλος τέθηκε το ζήτημα της μείωσης της φορολογίας για τους επιχειρηματίες σε όλους τους κλάδους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video