ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων η Έλλη Παπαδοπουλου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ (4)

Η Έλλη Παπαδοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων ν. Λάρισας, εξελέγη γ΄ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) σε διαδικασία που έγινε στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης στην Κρήτη.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιήθηκε στις 6/5/2018 η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Με την παρουσία από όλη την Ελλάδα,  των εκπροσώπων των πρωτοβάθμιών οργανώσεων-μελών της Π.Ο.Π.Ε.Κ., διεξήχθησαν με συζήτηση,  τοποθετήσεις, προτάσεις όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και την βιωσιμότητα των Πρατηρίων παροχής Καυσίμων και Ενέργειας.

Αφού έγινε ιδιαίτερη αναφορά από το απερχόμενο Δ.Σ., για τις πρόσφατες βελτιώσεις του Ν.4439/2017 με τις οποίες δίνεται η δυνατότητα προσαρμογών, για την ασφαλή συνέχιση της λειτουργίας, μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2018.

Αποφασίσθηκε και εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση όπως το νέο  Δ.Σ προχωρήσει σε επαφές και με τους άλλους φορείς της ευρύτερης Αγοράς Πετρελαιοειδών, προκειμένου με την δέσμευση όλων, να λειτουργήσουν οι κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού σε όλα τα στάδια διακίνησης και όλοι μαζί παράλληλα και συντονισμένα να ασκήσουμε τις ανάλογες πιέσεις προς τα αρμόδια υπουργεία και τις ελεγκτικές αρχές προκειμένου να ενεργοποιηθούν άμεσα  όλες οι διατάξεις και οι προϋποθέσεις, καταπολέμησης και ελέγχου της παράνομης διακίνησης Πετρελαιοειδών και Ενεργειακών προϊόντων».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Ε.Κ. αποτελείται από τους,

ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  Πρόεδρος

ΞΥΔΑΚΗΣ  ΗΡΑΚΛΗΣ                          Αντιπρόεδρος Α΄

ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                    Αντιπρόεδρος Β΄

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ           Αντιπρόεδρος Γ΄

ΜΕΛΙΔΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ                        Γενικός Γραμματέας

ΤΑΠΡΑΤΖΗ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ                   Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                     Ταμίας

ΤΣΑΜΠΑΖΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 Μέλος

ΣΑΚΚΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ                          Μέλος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video