ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρεκόρ διείσδυσης φυσικού αερίου για την Καρδίτσα

ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Στην υπογραφή των συμβάσεων σύνδεσης φυσικού αερίου για τα Δημοτικά κτίρια της Καρδιτσομαγούλας, προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25.05.2018 με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ). Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της Καρδίτσας κ. Φώτιος Αλεξάκος , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδιτσομαγούλας κος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων κα. Ευθυμία Καλογήρου.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτιος Αλεξάκος ανέφερε ότι η σύνδεση των Δημοτικών κτιρίων με το δίκτυο φυσικού αερίου, θα συνεισφέρει στον περιορισμό των δαπανών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορεί να επιτευχθεί από τέτοιες δράσεις οι οποίες έχουν άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα συμβάλουν και στη μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων προς το περιβάλλον. Επισήμανε επίσης το οικονομικό όφελος των πολιτών από τη χρήση του φυσικού αερίου τόσο στα νοικοκυριά όσο και στις επιχειρήσεις. Αναφέρθηκε στον άριστο προγραμματισμό του έργου επέκτασης του δικτύου στην Καρδιτσομαγούλα από την εταιρεία διανομής αερίου, αλλά και στην ανάγκη επέκτασης του δικτύου σε άλλες απομακρυσμένες περιοχές, όπου το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο, με την μέθοδο του συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας, επεσήμανε ότι εργασίες επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Καρδιτσομαγούλα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό ενώ εξελίσσονται σύμφωνα με το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Αναφέρθηκε επίσης ότι πραγματοποιήθηκε επέκταση του δικτύου  1.540 μέτρων  στην περιοχή της Καρδιτσομαγούλας και συνεχίζεται κανονικά βάσει του καταγεγραμμένου ενδιαφέροντος  των υποψήφιων καταναλωτών της περιοχής.

Όσον αφορά στην αναπτυξιακή δυναμική της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ο κ. Μπακούρας πρόσθεσε ότι είναι μεγάλη, με τις προοπτικές για το μέλλον να είναι εξαιρετικά ευοίωνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Περιοχή της Καρδίτσας  το έτος 2018 σημειώθηκε αύξηση στις νέες συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου με το σύνολο τους να ξεπερνά προοδευτικά τις 10.522 συμβάσεις. Ο βαθμός διείσδυσης για την περιοχή της Καρδίτσας είναι θεαματικά υψηλός αφού μεταφράζεται σε 59% επι του  συνόλου των καταγεγραμμένων διαμερισμάτων της περιοχής, από την ημερομηνία τροφοδότησης της το 2008 έως σήμερα. Συμπλήρωσε δε, ότι σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Εταιρείας, για την επόμενη πενταετία το σύνολο του δικτύου που θα κατασκευαστεί θα ανέλθει στα 10,2 χιλιόμετρα με το ύψος των επενδύσεων στην περιοχή να αγγίζει τα  1,4 εκ. €.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κα. Ευθυμία Καλογήρου, προέτρεψε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει στην ενεργοποίηση των ήδη τοποθετημένων μετρητών για 16 δημοτικά κτήρια τα οποία είναι ολοκληρωμένα προς τροφοδότηση από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.  Επιπλέον τόνισε το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών στην περιοχή της Καρδιτσομαγούλας, ενώ βρίσκεται σε ισχύ η προσφορά για «ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).

Οι αιτήσεις σύνδεσης μπορούν να υποβάλλονται στην ιστοσελίδα www.edathess.gr, ενώ για την εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο, όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων και κατασκευών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση επισημάνθηκε από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ  ότι οι επεκτάσεις του δικτύου εκτελούνται με τεχνοοικονομικά κριτήρια λαμβάνοντας υπόψη το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των υποψήφιων καταναλωτών έτσι ώστε να πραγματοποιούνται επενδύσεις που δεν επιβαρύνουν την τιμή διανομής του τελικού καταναλωτή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video