ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλλάζει το απογευματινό θερινό ωράριο καταστημάτων στη Λάρισα (φωτ.)

Εμπορικός Σύλλογος 1

Πραγματικά ενδιαφέρουσα ήταν η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο το απόγευμα της Πέμπτης.

Το βασικότερο θέμα της συνεδρίασης αφορούσε στην αλλαγή του απογευματινού θερινού ωραρίου των καταστημάτων στη Λάρισα. Η πρόταση που υπερψηφίστηκε αφορά στο άνοιγμα των καταστημάτων- από 17.30-21.00 που ήταν μέχρι σήμερα- να πάει από 18.00- 21.30 για τα απογεύματα του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Εμπορικός Σύλλογος 2

Επίσης παρουσιάστηκε και η έρευνα που διενήργησε ο ΕΣΛ και αφορούσε στην άποψη των μελών του για την εφαρμογή του μέτρου που έχει να κάνει με το κλείσιμο των καταστημάτων για 8 Σάββατα μέσα στους θερινούς μήνες. Η έρευνα έδειξε ότι οι καταστηματάρχες συμφωνούν στην εφαρμογή του σε ένα ποσοστό που ανέρχεται στο 74,39%.

Παπαδόπουλος

Στην ομιλία του όμως ο Πρόεδρος του ΕΣΛ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη δημιουργία Open Mall σε συνεργασία με το δήμο Λαρισαίων όπως σας είχε πληροφορήσει σχετικά η Larissanet.

Εμπορικός Σύλλογος 3

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «για την επόμενη τριετία το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι μια πρόκληση για την πόλη ώστε να βοηθήσει στην τόνωση της αγοράς».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video