ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε διακρατική συνάντηση στη Λισαβόνα ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Δήμητρα»

Δημητρα IPPON

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η δεύτερη διακρατική συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος IPPON – Καινοτόμες ευκαιρίες Δημοσίων Συμβάσεων και Δικτύωση. Το πρόγραμμα IPPON στοχεύει στην υλοποίηση και ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στις δημόσιες συμβάσεις, ευνοώντας τη δικτύωση και εξαλείφοντας τα εμπόδια για την πρόσβασή τους στις εθνικές και ξένες αγορές καθώς και στις διαδικασίες διεθνοποίησης.

Στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της δεύτερης διακρατικής συνάντησης του ευρωπαϊκού προγράμματος IPPON  στο οποίο η Ελλάδα εκπροσωπείται από το Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΘΕΚΑΚΕ) και τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ. Δεκατέσσερις (14) εταίροι από εφτά (7) κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμμετείχαν στην συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές δημοσίων συμβάσεων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εφαρμογή ενός συστήματος που στόχο θα έχει να συμβάλει στην διαρκή ενημέρωση των ΜΜΕ σχετικά με νέες προτάσεις και διαγωνισμούς, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, η εταιρική σύμπραξη του προγράμματος IPPON θα αναπτύξει ένα πρότυπο εκπαίδευσης, καθοδήγησης και συμβουλευτικής για την υποστήριξη των ΜΜΕ στην οικοδόμηση ενός πιο αποτελεσματικού πλαισίου για πρόσβαση στις δημόσιες συμβάσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video