ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διοικήτρια ΟΑΕΔ από Λάρισα: Ο Οργανισμός βοηθά στην ανάπτυξη της χώρας (φωτ.)

ΟΑΕΔ 1

Εκδήλωση διοργανώσε ο ΟΑΕΔ – Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα  του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας (Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου) με θέμα: «Ο ΟΑΕΔ στηρίζει την Απασχόληση και προβάλλει Ευκαιρίες Δικτύωσης και Κινητικότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η διοικήτρια του Οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη. Η κα Καραμεσίνη τόνισε ότι «Ο ΟΑΕΔ θα πρέπει να προσαρμόσει το ρόλο του στα νέα δεδομένα. Στα νέα δεδομένα της οικονομικής ανάκαμψης που έχει ξεκινήσει και αναμένεται τα επόμενα χρόνια να οδηγήσει στην εξέλιξη ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου. Ο ΟΑΕΔ πάντα συνέβαλε στην απορρόφηση της ανεργίας και στο να είναι η ανάπτυξη, δίκαιη. Ταυτόχρονα όμως πάντα συνέβαλε στο να διαθέτει στις επιχειρήσεις κατάλληλο εργατικό δυναμικό. Στις σημερινές συνθήκες, φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε μέσα από το θεσμό των εργασιακών συμβούλων εργοδοτών, στη προμήθεια προς τις επιχειρήσεις με κατάλληλο εργατικό δυναμικό, ανάλογα με τις ανάγκες και τα προσωπικά χαρακτηριστικά των ανέργων, τους οποίους εξυπηρετούμε και υποστηρίζουμε στην πορεία της εργασιακής τους ένταξης. Επίσης ο οργανισμός θα συμβάλει στη προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά θα μπορέσει να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε πρώην αυτοαπασχολούμενους οι οποίοι έγιναν άνεργοι, ώστε να ξεκινήσουν ξανά την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Νομίζω ότι εάν συνεχίσουμε αναπτύσσοντας νέα εργαλεία στις νέες συγκυρίες μπορούμε να συμβάλουμε στη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη που είναι και το ζητούμενο της περιόδου που ξεκινά».

Η Όλγα Τσιούρβα , Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Περ/κής Δ/νσης ΟΑΕΔ Θεσσαλίας μιλώντας για την εκδήλωση σημείωσε ότι «σήμερα θα δούμε εμπειρίες κινητικότητας από δημοσίους υπαλλήλους που πήγαν να δουλέψουν στο εξωτερικό, όπως και από σχολεία που συμμετέχουν στα Erasmus».

Ο Δημήτρης Μαραγκός που εκπροσωπούσε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και είναι  Συντονιστής Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» υπογράμμισε ότι «ουσιαστικά βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε γνωστές δύο βασικές μας δράσεις και έχουν να κάνουν με τη δικτύωση. Υλοποιούμε την πρωτοβουλία «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» η οποία σκοπεύει να δικτυώσει και να διασυνδέσει του Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Ο δεύτερος πυλώνας έχει στόχο να δικτυώσει τις επιχειρήσεις και να τις βοηθήσει να συμμετέχουν σε καινοτόμες και συνεργασίες με στόχο την ανάπτυξη τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επόπεδο».

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΟΑΕΔ 2

ΟΑΕΔ 3

ΟΑΕΔ 4

ΟΑΕΔ 5

ΟΑΕΔ 6

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video