ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με στόχο την εξαγωγή προϊόντων από τη Λάρισα στη Σερβία

Επιμελητηριο Λαρισας Σερβια (1)

Μετά το επιτυχημένο Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Λάρισας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου της Σερβίας. Στη συνάντηση συμμετείχε και εκπρόσωπος του υπουργείου Ανάπτυξης της χώρας.

Από Σέρβικης πλευράς στη συνάντηση τοποθετήθηκαν η Τζελενα Γιοβάνιβιτς, Υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του Επιμελητηρίου Σερβίας και η Ντιάνα Μοντόγιο – Μιχαιλοβιτς  Εκπρόσωπος Υπουργείου Ανάπτυξης Σερβίας.

Επιμελητηριο Λαρισας Σερβια (2)

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο της Σερβίας στο Βελιγράδι, αναλύθηκαν οι τρόποι απλούστευσης των διαδικασιών για εισαγωγή διαφόρων προϊόντων από την περιοχή της Λάρισας προς τη Σερβία. Μάλιστα και από τις δύο πλευρές υπήρξε η πρόθεση για στενότερη συνεργασία η οποία θα φέρει άμεσα αποτελέσματα και για τα δύο μέρη.

Ακολούθησαν b2b συναντήσεις όπου Λαρισινοί επιχειρηματίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε στελέχη του Επιμελητηρίου Σερβίας

Στο τέλος της συνάντησης η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος αντάλλαξαν δώρα και. Ο κ Γιαννακόπουλος κάλεσε την αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου της Σερβίας να επισκεφθεί σύντομα τη Λάρισα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video