ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος του αγροτικού τομέα»

παναγιωτησ θεοδωρου

«Σε μία περίοδο που κρίνεται αναγκαίος ο επαναπροσδιορισμός του παραγωγικού μοντέλου της Ελλάδας, στοχεύοντας στην παραγωγή διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών και υπηρεσιών, ο ρόλος του αγροτικού τομέα είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Μέσα σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού, στις διεθνείς αγορές αγροτικών προϊόντων, η εξέλιξη του ελληνικού αγροτικού κλάδου απαιτεί τη μετάβαση από τον παραδοσιακό αγρότη στον επιχειρηματία αγρότη.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο, οι τραπεζικές ανάγκες είναι διαφορετικές, αναβαθμισμένες και πολυσχιδείς. Η Eurobank, τράπεζα της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας, έχει τη δυνατότητα, την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τα στελέχη και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό για να πρωταγωνιστήσει στην υποστήριξη αυτής της προσπάθειας.

Μέσα από το πρόγραμμα Business Banking Αγροτικός Τομέας δίνουμε προτεραιότητα σε κάθε Αγρότη και Αγροτική επιχείρηση, παρέχοντας μια δέσμη προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες τους, όπως:

  • Τη χρηματοδότηση για την εγκατάσταση νέων αγροτών
  • Την παροχή ρευστότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας
  • Τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων
  • Την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την επέκταση σε νέες αγορές.

Πιο συγκεκριμένα για τους νέους αγρότες προσφέρουμε σε συνεργασία με την AFI μικροπιστώσεις ύψους έως 15.000€ για ανάγκες κεφαλαίου κίνησης και επενδύσεων χωρίς να ζητούνται πρόσθετες εξασφαλίσεις.

Για τους αγρότες που θα επιλέξουν την Eurobank για την πίστωση των Αγροτικών Ενισχύσεων παρέχουμε:

  • Ειδικό έντοκο Λογαριασμό για την διεκπεραίωση των καθημερινών συναλλαγών
  • Επιστροφή σε € για της αγορές με τις κάρτες της Eurobank από ένα δίκτυο 8.000 επιχειρήσεων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πρατήρια καυσίμων & supermarket ενώ σταδιακά εντάσσουμε και καταστήματα αγροεφοδίων
  • Παράλληλα μέσα από την Κάρτα του Αγρότη, που εκδίδεται στο πλαίσιο συνεργασίας της Eurobank με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρέχεται η δυνατότητα άμεσης  χρηματοδότησης  των παραγωγικών δαπανών, αλλά και η δυνατότητα προείσπραξης  του 80% της Βασικής και Πράσινης Ενίσχυσης, με ανταγωνιστική τιμολόγηση και γρήγορη διαδικασία αξιολόγησης & έκδοσης της κάρτας.

Για την αξιοποίηση των διαφόρων μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως τα σχέδια βελτίωσης,  έχουμε διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει:

-Χρηματοδότηση έως και το 100% της ιδιωτικής συμμετοχής

-Προεξόφληση της Επιχορήγησης

-Χορήγηση Εγγυητικής Επιστολής λήψης προκαταβολής

Παράλληλα έχουμε συνάψει συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου,  για τη Χρηματοδότηση της αγοράς Αγροτικού Εξοπλισμού με προνομιακούς όρους κι ευέλικτες διαδικασίες.

Η Eurobank συνεργάζεται στενά με όλους τους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς φορείς για τη διαμόρφωση και την προώθηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρουμε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, για πρώτη φορά στον αγροτικό τομέα, το πρόγραμμα Cosme.

Πρόκειται για ένα χρηματοδοτικό εργαλείο που καλύπτει ανάγκες για

-Κεφάλαιο Κίνησης

-Αγορά Γης

-Αγορά Εξοπλισμού

-Κατασκευή Εγκαταστάσεων

και προσφέρεται με μειωμένες εξασφαλίσεις και ελκυστική τιμολόγηση μιας και για το 50% του δανείου εγγυάται το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων.

Τέλος,

Διαθέτοντας εμπειρία στις Διεθνείς Εμπορικές Συναλλαγές, προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την επέκταση στις αγορές του εξωτερικού, μέσα από :

-Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων Go International

-Διαδικτυακή Πύλη (Portal) Εξαγωγών exportgate.gr

  • πρόσβαση σε επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο
  • πληροφορίες για τις αγορές που σας ενδιαφέρουν
  • εξειδικευμένη οµάδα Ask The Experts να σας κατευθύνει σε κάθε σας βήμα

-Επιπλέον η συμφωνία Eurobank – Santander δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις – μέλη του Exportgate.gr – να ενταχθούν στο “Eurobank Trade Club” και μέσω αυτού να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διεθνές επιχειρηματικό ηλεκτρονικό δίκτυο και να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα αποκτώντας πρόσβαση σε 11.000 εταιρείες/πελάτες διεθνών τραπεζών».

Παρουσίαση Π.ΘΕΟΔΩΡΟΥ EUROBANK Συνέδριο Εconomist Λαρισα


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video