ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιμελητήριο: Έρχονται οι Σέρβοι στη Λάρισα

Επιμελητήριο

Χαμόγελα μεταξύ των μελών της Δ.Ε του Επιμελητηρίου Λάρισας προκάλεσε η ολοκλήρωση της έκθεσης που αφορούσε την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κέντρο του Βελιγραδίου και στο οποίο συμμετείχε το Επιμελητήριο με πραγματικά δυναμική παρουσία μέσων Λαρισαίων εκθετών.

Κατά γενική ομολογία τα Λαρισινά προϊόντα εντυπωσίασαν με την ποιότητα αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο στην έκθεση όσο και στις b2b συναντήσεις με επιχειρήσεις και το Επιμελητήριο της Σερβίας, το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εισαγωγή προϊόντων από την περιοχή μας. Σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον για τα κρασιά, τα τυριά, το τσίπουρο και άλλα προϊόντα.
Επίσης ξεχώρισε η συνάντηση με εκπροσώπους αλλά και με τον ίδιο το ιδιοκτήτη των σούπερ μάρκετ Veropoulos, που στη Σερβία είναι μια από την πιο δυνατές επιχειρήσεις του κλάδου.

Αυτό όμως που φάνηκε μετά την ολοκλήρωση των επαφών είναι η προσπάθεια για απλούστευση των διαδικασιών αναφορικά με τις εισαγωγές των προϊόντων. Μάλιστα «μαγειρεύεται» επίσκεψη των Σέρβων πιθανότατα έως το Σεπτέμβριο με πλήρη αποστολή που πιθανόν να περιέχει και στελέχη από τον τομέα τουρισμού του Μητροπολιτικού Δήμου του Βελιγραδίου, ο οποίος εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για θρησκευτικό τουρισμό στη Λάρισα αλλά και ευρύτερα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Μια συνεργασία μόλις ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς…

Π.Γ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video