ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λαρισαίοι φοροτεχνικοί «πλημμύρισαν» την αίθουσα της ΔΕΥΑΛ για την ημερίδα της ΕΦΕΕΛ (φωτ.)

φοροτεχνικοι (6)

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λάρισας (Ε.Φ.Ε.Ε.Λ) διοργάνωσε φορολογική ημερίδα το Σάββατο 14 Μαΐου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της  ΔΕΥΑΛ με την επιστημονική  ομάδα  του TAXHEAVEN.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με παρουσία φοροτεχνικών , εφοριακών ,οικονομολόγων  αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις ,  οι  πολλές και  μεγάλες αλλαγές που φέρνει το νέο έντυπο Ε3  με την εναρμόνιση στα  ΕΛΠ όλων των επιχειρήσεων (με απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία ).

Στα θέματα που έγινε ιδιαίτερη αναφορά και λόγω των προβλημάτων που ανακύπτουν  εξ αίτιας  της πρώτης εφαρμογής ήταν:

«Πριν την συμπλήρωση του Ε3 υπολογίστε εξωλογιστικά το αποτέλεσμα  επειδή με τους νέους κωδικούς και έως ότου κατανοηθούν  από τους συναδέλφους  είναι επικίνδυνο να προβούν σε λάθη.

Μπλοκάκηδες με ΚΑΔ που παραπέμπει σε εμπορία θα πρέπει να προβούν σε μεταβολή στο μητρώο της Δ.Ο.Υ.  καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την σχετική ένδειξη. Η μεταβολή θα πρέπει να γίνει  εκπρόθεσμα με ημερομηνία μέχρι 31-12-2017

Οι ασφαλιστικές εισφορές  εφόσον καταβληθούν εμπρόθεσμα εκπίπτουν στο έτος που αφορούν, γι αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε επακριβώς το ποσό της ασφαλιστικής εισφοράς που επιβαρύνει τον φορολογούμενο ασφαλισμένο για το έτος 2017».

Η ενημέρωση διήρκησε όλη την ημέρα και τέλειωσε στις 20.00 το βράδυ, ενώ οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων θα αποσταλούν από την επιστημονική ομάδα του TAXHEAVEN ηλεκτρονικά σε όσους το παρακολούθησαν.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

φοροτεχνικοι (2)

φοροτεχνικοι (4)

φοροτεχνικοι (1)

φοροτεχνικοι (3)

φοροτεχνικοι (5)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video