ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλη ελληνική συμμετοχή στην Έκθεση Αγροτικής Τεχνολογίας “Agritech 2018” στο Τελ Αβίβ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Μεγάλη ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από 22 μέλη, με επικεφαλής τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, μεταβαίνει στο Τελ Αβίβ προκειμένου να συμμετάσχει στη μεγάλη έκθεση αγροτικής τεχνολογίας «Agritech 2018,» έπειτα από πρόσκληση του Ισραηλινού υπουργού Γεωργίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Uri Ariel.

Η αποστολή αποτελείται από εμπειρογνώμονες του υπουργείου, μέλη των εμπορικών επιμελητηρίων Λάρισας και Χανίων, εκπροσώπους του ΤΕΙ Θεσσαλίας και στελέχη εταιρειών. Στο Ισραήλ τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα έχουν επαφές με κρατικούς αξιωματούχους, ειδικούς και εκπροσώπους εταιρειών.

Η Agritech είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις αγροτικών προϊόντων και τεχνολογίας διεθνώς, η οποία λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ κάθε τρία χρόνια με χιλιάδες επισκέπτες και εκθέτες. Αποτελεί πόλο έλξης για πολιτικούς, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες, επιστήμονες και ερευνητές, γεωπόνους, αγρότες, χρηματοδότες και άλλους ειδικούς που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα.

Η έκθεση καλύπτει τομείς, όπως είναι αγρο-οικολογία, αγροτικά μηχανήματα, βιοτεχνολογία, θερμοκήπια, ανθοκομία, κτηνοτροφία, πτηνοτροφία, έρευνα και ανάπτυξη, χημικά, άρδευση και διαχείριση υδάτινων πόρων, βιολογικές καλλιέργιες, φυτοπροστασία, προηγμένη αγροτική παραγωγή, μεταφορά τεχνογνωσίας, το μάρκετιγκ και οι εξαγωγές. Η θεματική της φετινής έκθεσης είναι «Αγροτική Παραγωγή σε Ξηρές και Ημι-Ξηρές Περιοχές».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video