ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κέλλας: Οι ελληνικές επιχειρήσεις στυλοβάτες της οικονομίας

img2

«Δέκα σχεδόν χρόνια μετά την δίνη στην οποία βυθίστηκε η χώρα, η κυβέρνηση των ιδεοληπτικών εταίρων εξακολουθεί να παραπλανά τους πάντες.

Έχει φτάσει πλέον ο καιρός για μια ουσιαστική πολιτική αλλαγή, η οποία θα σηματοδοτήσει την αλλαγή κατεύθυνσης της οικονομίας και την άρση όλων εκείνων των εμποδίων, που στερούν από τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής εξωστρεφούς  πολιτικής».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από το μήνυμα του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, που λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί στην εκδήλωση, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ “για την έμπρακτη στήριξή τους στην ελληνική οικονομία, παρά την εχθρική κυβερνητική πολιτική”, επεσήμανε:

«Την ώρα που όλοι εσείς, δίνετε καθημερινά  τον αγώνα για να μείνετε όρθιοι, η υπερφορολόγηση και η γραφειοκρατία, καθιστούν την έννοια του “επιχειρείν” απαγορευμένη λέξη».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, σχετικά με την “καθαρή έξοδο από τα μνημόνια”, που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση, ανέφερε:

«Από τη μια οι κυβερνητικοί παράγοντες θέλουν να εμφανίζουν πως τα βάσανα τελειώνουν για τους Έλληνες και από την άλλη ο δικός τους Υπουργός Οικονομικών, μιλώντας για διαρκή επιτήρηση από τους ευρωπαϊκούς ,  και όχι μόνο, θεσμούς, αποκαλύπτει ουσιαστικά πως δεν μπορούμε να μιλάμε για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Η χώρα βαδίζει απροετοίμαστη και χωρίς να γνωρίζει κανείς το αναπτυξιακό πρόγραμμα της κυβέρνησης μετά τον Αύγουστο.

Η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, δεν μας αξίζει και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Η επόμενη μέρα είναι κοντά και θα είναι καλύτερη για όλους τους Έλληνες».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video