ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Egg Investor Day από την Eurobank

egg-entergrowgo-eurobank

Το πρόγραμμα egg – enter•grοw•go, διοργάνωσε για δεύτερη φορά  το “egg Investor Day”, φέρνοντας σε επαφή δώδεκα (12) επιχειρηματικές ομάδες του, με επιλεγμένο επενδυτικό κοινό.

Οι 12 επιχειρηματικές ομάδες που εκπροσωπούν όλους τους κύκλους του egg και δραστηριοποιούνται σε κλάδους με ισχυρή δυναμική, όπως είναι ο τουρισμός, η αγρο – επιχειρηματικότητα, το εμπόριο, τα κανάλια διανομής, ο κλάδος ICT & Fintech, παρουσίασαν τις εταιρίες και τις προοπτικές τους, σε δυνητικούς επενδυτές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του egg, με στόχο την έμπρακτη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Η παρουσίαση έγινε σε εκπροσώπους μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, πελατών της Eurobank, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως business angels σε νεοφυείς εταιρίες και σε funds που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.  Μεταξύ αυτών ήταν έξι (6) funds του EquiFund, της επενδυτικής πλατφόρμας η οποία επενδύει σε νεοφυείς εταιρίες και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF).

Συμμετείχαν επίσης στελέχη της Eurobank Equities, ενόψει της ενεργοποίησης, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018, της πλατφόρμας του Equity Crowd Funding Portal της Eurobank Equities, με την οποία νέες επιχειρήσεις θα μπορούν να αναζητούν χρηματοδότες κάνοντας χρήση του Crowd Equity Funding.

Η σύνδεση των start-up εταιριών του egg με την πραγματική οικονομία και η εξασφάλιση χρηματοδοτικών πόρων, αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής του 6ου κύκλου του Προγράμματος, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2018 από την Eurobank και το Corallia που σχεδίασαν και υλοποιούν από κοινού το egg entergrοwgo από το 2013.

Με την έναρξη του 6ου κύκλου του egg εγκαινιάζεται και η ολοκληρωμένη δέσμη χρηματοδοτικών επιλογών για τις νέες επιχειρήσεις και παράλληλα βελτιώνονται τα κριτήρια ένταξης επιχειρηματικών ομάδων στο Πρόγραμμα κατά τα πρότυπα των πλέον προηγμένων αντίστοιχων συστημάτων, διεθνώς.

Η ολοκληρωμένη δέσμη χρηματοοικονομικών επιλογών περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Μικροχρηματοδότηση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EASI και σε συνεργασία με την AFI (Action Finance Initiative).
  2. Δάνεια Κεφαλαίου Κίνησης και μακροπρόθεσμα δάνεια από τη Eurobank.
  3. Χρηματοδότηση από 2 funds του EquiFund, στα οποία η Eurobank πρόκειται να συμμετάσχει.
  4. Χρηματοδότηση μέσω του Equity Crowd Funding Portal της Eurobank Equities, που ενεργοποιείται σύντομα.
  5. Χρηματικά βραβεία Eurobank.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video