ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαρτονόμισμα και έγκλημα

ΧΑΡΤΟΝΌΜΙΣΜΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Εγκληματολογίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Χαρτονόμισμα & Έγκλημα: Αλληλεξαρτήσεις, Συνέπειες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα 5 του Νέου Κτηρίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην οδό Σίνα 3, και ώρα 19:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως εισηγητές:
• η κ. Ζωή Ακριβούλη, Οικονομολόγος (MA in Economics), Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης, Part-time Lecturer ICBS Business College «Χρήμα: μορφές, είδη και λειτουργίες στη σύγχρονη οικονομία» (15’).
• ο κ. Γεώργιος Οικονομίδης Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, τέως Διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Δήμου Λαρισαίων «Μείωση χαρτονομισμάτων – μείωση εγκλήματος» (25’).
• ο κ. Ηλίας Σαντουρίδης Πρόεδρος Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητής Εφαρμοσμένης Πληροφορικής «Η καθολική χρήση του Ηλεκτρονικού Χρήματος στην ελληνική οικονομία: Αποτελέσματα δημοσκοπικής έρευνας» (15’)

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Νέστωρ Κουράκης, Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας-Σωφρονιστικής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας. Θα επακολουθήσει συζήτηση.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Οικονομία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video